g

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Digital markedsføring

Mulighetene er mange med digital markedsføring og det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge. Det er heller ikke alt innen digital markedsføring som passer alle bedrifter. Derfor er det ofte lurt å prøve seg frem i flere kanaler og deretter spisse det etter resultatene.

Vi har mange gode referanser.

Mac med bilde av digital markedsføring

Google Adwords

AdWords er det som gjør at du kan komme på toppen av Google søk! Her betaler man som regel per. klikk inn til nettsiden din med et totaltbudsjett. Dette er en veldig kostnadseffektiv måte å markedsføre på ettersom at resultatene er svært målbare. Her er det ofte konkurransen som avgjør prisen per. klikk.

Om noen f.eks. søker etter «snekker» og befinner seg i larvik kan vi sørge for at du havner på top 3, som er de beste posisjonene for denne typen markedsføring

Google Display

Display annonsering er annonsebilder som blir vist på alle andre nettsider som har integrert google søkenettverket inn på siden sin. Vanlige sider de kan bli vist på er tv2, yr osv. Her får man ofte flere visninger enn klikk og er en måte å få fram budskapet til så mange som mulig.

Display betaler man som regel pr. 1000 visning, men er også målt i kostnad per. klikk. Vi kan sette opp grafisk design og hele kampanjene for deg.

Content marketing

Markedsføring og salg handler om å få folk til å bli kjent med deg, like deg og stole på deg. For å oppnå dette i dag må man jobbe som en redaksjon: Skap relevant og verdifullt innhold som engasjerer og tiltrekker potensielle kunder.

Vi I Insite Media hjelper deg med å skape og distribuere innholdet som styrker din bedrift og over tid bygger dine egne medier større og sterkere, slik at du får mer igjen for hver investerte krone.

Facebook – annonsering

Facebook annonsering hjelper deg med å nå ut til potensielle kunder. Med store alternativer når det kommer til målgruppe er dette den perfekte plassen å reklamere mot spesifikke kunder. Vi gir deg statistikk angående kampanjene og våre tips og meninger om forbedringer!

Vi vil også hele tiden jobbe med å optimalisere annonsene, slik at du får mest mulig verdi ut av markedsføringen.

Facebook – bedriftside

Administrering av en Facebook bedriftsside kan være slitsomt, så la oss gjøre det for deg! Om du trenger hjelp til oppsett eller generell administrasjon kan vi hjelpe til. Du får mye mer tid til å gjøre det din bedrift egentlig gjør, mens vi tar oss av din profil på nett!

Alt vi gjør på Facebook siden deres vil matche bedriftens identitet og visjon. Vi hjelper dere med publisering av innlegg / bilder / konkurranser og annet.

Sosiale medier

Facebook og Google er ikke de eneste gode kanalene for annonsering på nett. Det kommer hele tide nye platformer som egner seg godt, Snapchat (over 2 millioner daglige brukere), LinkedIn, Instagram, for å nevne noen.

Hvilken av disse plattformene det lønner seg å disponere seg i, avhenger av mange faktorer. Bransje, produkter, tjenester, målgruppe, osv.

Vi kan hjelpe deg til å finne den riktige annonseringsplatformen for din bedrift, ta kontakt med oss idag, så tar vi en uforpliktet prat.