g

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Profesjonelle nettsider som skaper verdi

Gode nettsider er et godt kommunikasjonsverktøy mot eksisterende og nye kunder. Den fungerer som et salgsverktøy 24 timer i døgnet.

En nettside er bedriftens ansikt utad, den skal vise bedriftens verdier, vekstmål og tjenester/produkter.

Mac med bilde av nettsider

Responsivt design

Med responsivt design mener vi at nettsiden tilpasses etter skjermstørrelsen. Enten den blir vist på en smarttelefon eller en datamaskin så skal nettsiden din være like flott. Våre nettsider er utviklet med noe kalt «Bootstrap» som gjør at nettsiden vil til enhver tid tilpasse seg skjermflaten.

Tilpasset design

Det handler om å skille seg ut i mengden av konkurrenter. Derfor legger vi stor vekt på designet av nettsiden. Hos oss har du muligheten for at vi tilpasser designet til din profil. Du skal ikke bli låst til ferdige maler, som ikke strekker seg til de målene du har.

Rediger selv

Som kunde av oss får du full tilgang til et panel hvor du selv kan enkelt redigere alle sidene. Sidene er utviklet i et system kalt WordPress som gjør det utrolig enkelt for deg å gjøre de endringene du selv ønsker. Om du har spesielle krav til hvordan du vil gjøre dette tar vi også utfordringen!

Nettsider som skaper salg, engasjement og bygger opp virksomhetens merkevare.

En nettside idag er langt mer enn den var for noen år siden. Den skal kunne generere kundehenvendelser 24 timer i døgnet. Det er utrolig viktig å gi potensielle kunder et godt inntrykk.

Synlighet på nett

Det vanligste kunder og andre bedrifter gjør når de skal finne noen som utfører en tjeneste er å søke på Google. Kanskje det var sånn du havnet her? Det er derfor viktig å være synlig i slike kanaler.

Med våre nettsider får du nettsider med en kode som er etter Google’s kjente retningslinjer som gjør at synlighets resultatet viser seg. Dette er en ekstremt komplisert jobb å utføre riktig og tar ofte litt tid, men det er også kanskje den viktigste jobben på en nettside.

Les mer om digital markedsføring

Innhold på nettsiden?

Hva er det du ønsker å se aller først når du har søkt etter en tjeneste eller et produkt? Det er det som også er viktig for din egen nettside. Hva trur du kunden din vil se først?

Her handler alt om prioritering av innhold. Bilder, elementer, farger etc. har også en rolle som innhold, hva er det nettsiden din gir utrykk for når en kunde besøker den?

Moderne, responsive nettsider som skaper verdi.

Man skaper leads og salg via godt design, god layout og ikke minst innhold på nettsiden. Om alt er gjort riktig vil en nettside gjøre salgsjobben mye enklere.